onsdag 23. september 2009

Nasjonal prøve og Osloprøve


På 5.trinn har vi nå hatt obligatorisk kartlegging og her er oppsummeringen:

Nasjonal prøve i engelsk gikk veldig bra, bare en elev gråt etter prøven fordi prestasjonsangsten ble for sterk. Nasjonal prøve i regning gikk også bra.

Den digitale Osloprøven i naturfag må eleven ta på nytt etter høstferien. Pga en teknisk feil ble ikke elevens besvarelser registrert (dette gjelder mange Osloskoler). Vi må dermed omorganisere timeplanen etter ferien for å få tatt prøven, og bruke ungdomstrinnets timeplanfestede tid på datarommet.

Den digitale Osloprøven i digital kompetanse har også blitt utsatt til etter høstferien pga teknisk feil. Vi hadde tatt tid fra andre fag i timeplanen, gitt beskjed om at ungdomstrinnet ikke fikk ha sin timeplanfestede tid på datarommet og omorganisert på lærere. Nå må vi omorganisere timeplanen igjen for å få tatt prøven. Ungdomstrinnet mister tid på datarommet igjen.

Nettsiden for registrering av resultater for nasjonale prøver i lesing hadde en teknisk feil den kvelden jeg hadde satt av til retting, og siden har den ikke vært tilgjengelig! Når jeg skal få lagt inn resultatene vet jeg ikke, men fristen rykker stadig nærmere... Jeg får være fleksibel og sjekke nettsiden daglig.

Kjære politikere, er det dette dere mener er kvalitet i skolen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar